Hotaveljska (super) GRČA 2021

Letošnja sezona Hotaveljske grče je zaključena, zaradi trenutnih epidemioloških razmer prvič doslej brez družabnega zaključka. Seveda pa vse grče in super grče kljub situaciji niso ostale brez zasluženih nagrad.
Najavljamo pa že grobi plan aktivnosti za naslednjo sezono HOTAVELJSKE GRČE (od Štefana do Martina) in razpis nove sezone SUPER grče, ki traja točno eno leto, do konca naslednjega oktobra.
Še vedno velja, da so v družbo grč vabljeni vsi, ki želijo živeti zdravo, ki potrebujejo dobro družbo in dodatno motivacijo za redno ukvarjanje z rekreacijo.
Da pa ne bo ostalo samo pri občasnih športnih aktivnostih, Vas vabimo, da si postavite osebni izziv, biti fizično pridni celo leto in postati SUPER grča.
Tukaj ne gre za simbolično nagrado ob koncu sezone, gre za postavljen cilj, kako skrbeti za redno ukvarjanje z rekreacijo preko celega leta, z različnimi športnimi aktivnostmi (pohodništvo, tek, kolesarjenje, smučanje, hoja, dvoranski športi…). S katerimi športi nabrati potrebno število točk, je izbira posameznika.
Bodite zmerni in vztrajni, tukaj “tekmujete” sami s seboj, lahko pa ste vzor in motivator ostalim, zdravega sloga življenja potrebnim.
Najavljamo pa že grobi plan aktivnosti za naslednjo sezono HOTAVELJSKE GRČE (od Štefana do Martina) in razpis nove sezone SUPER grče, ki traja točno eno leto, do konca naslednjega oktobra.Več na podstrani Hotaveljske grče!
Vabljeni v družbo hotaveljskih (super) grč!