BLEGOŠKA TRMA

5. sezona (2021)

 

VPISNA KNJIGA ZA KOLESARJE

NA BLEGOŠU

Akcija BLEGOŠKA TRMA traja od sobote 15.5.2021 do nedelje 19.9.2021

Vpisna knjiga je namenjena kolesarskim navdušencem ter tistim, ki se s kolesarstvom šele spoznavajo in rabijo dodatno motivacijo.

Sodelujoči v akciji v knjigo vpišejo naslednje:
– Datum prihoda s kolesom na Blegoš
– Ime in priimek
– Kraj bivališča
– Zaporedno število svojega kolesarskega vzpona na Blegoš v tekoči sezoni

Upoštevajo se samo čitljivi in popolni vpisi!
Ko boste dosegli potrebno število vpisov, Vas prosimo še za dopis Vaše telefonske številke oz. elektronskega naslova (e-mail).

Vpisna knjiga je namenjena samo vpisom kolesarjev, pohodniki se vpisujejo v knjigo »Blegoške korenine« oz. planinsko knjigo PZS.

Ob ponedeljkih, ko je koča zaprta, se kolesarji lahko vpišete v knjigo »Blegoške korenine«, vendar tam ob vpisu pripišite KOLO!

Kolesarji, ki bodo v času akcije uspeli priti na Blegoš s kolesom vsaj 7x in se tudi vpisali v vpisno knjigo, bodo po koncu sezone povabljeni na uradni zaključek, v kočo na Blegošu seveda!

Več o zaključku letošnje akcije oz. ostalih podrobnostih na www.sdmh.si in na oglasni deski v koči na Blegošu!

KORONAVIRUS – da bo letošnja Blegoška trma tudi z vidika »korona« razmer čimbolj varna, prosimo kolesarje, da si pred vpisom v knjigo razkužijo roke in po možnosti uporabijo svoj svinčnik. V primeru, da bo prišlo do novih oz. dodatnih zaostrovanj ukrepov, pa bodo dodatna navodila glede vpisne knjige objavljene na spletni strani www.sdmh.si!

Vabljeni na Blegoš, če ne kot kolesarji, pa kot pohodniki!

Veseli bomo vseh, ki jim na Blegošu uspe doseči svoj rekreativni izziv!


ŠPORTNO DRUŠTVO MARMOR HOTAVLJE

www.sdmh.si