KBK TRAIL praznuje!

V Športnem društvu Marmor Hotavlje smo v jubilejnem letu. Letos praznujemo 25 let delovanja.
Praznuje pa letos tudi naša tekma v gorskem teku – KBK TRAIL. V soboto 18.maja bomo za ljubitelje teka in pohodništva pripravili že 10-to izvedbo tekaškega praznika pod Blegošem.
V dosedanjih KBK-jih se Vas je z izzivom, kako najhitreje (ali pa čimmanj utrujeni) priti iz Kopačnice na Blegoš in nazaj, spopadlo okrog 350. Kar nekaj Vas je tudi takih, ki ste bili prisotni na vseh tekmah. Verjamemo, da jubileja ne boste zamudili.
Tretjič bo KBK organiziran v t.i. TRAIL obliki, ko je tekmovalna trasa sicer nekaj daljša, pa hkrati z manj in lažjimi klanci oz. spusti.

Še vedno so zaščitni znak KBKtraila nagrade iz krušne peči. Najboljši bodo tudi tokrat namesto klasičnih medalj lahko izbirali med Nežkinimi dobrotami – kruhom, potico in ocvirkovico, Lipanov ričet pa bo gotovo tudi po-šel.

KBKtrail je spet prvi cvet PUŠELJCA gorskih tekov, sledijo v nadaljevanju sezone še Ratitovec, GM4O in Črna prst.
Je pa KBKtrail tradicionalno tudi del programa Primorskih gorskih tekov – PGT. Izzivov torej na pretek.
Na spletni strani prireditve lahko dobite vse potrebne informacije o jubilejnem KBKtrailu. Predprijave so zaključene, bili ste zelo pridni, se pa bo možno prijaviti tudi še na dan dogodka. Več o tem pa v razpisu!

Se vidimo 18.5.2019 v Poljanski dolini, v Kopačnici!
Eno uro pred štartom pripravljamo tudi pohod po trasi KBK. Več o tem pa v dneh pred prireditvijo!